KLJ Waregem in het nieuws

KLJ Waregem haalt leden in stijl op tijdens startdag

KLJ Waregem haalt leden in stijl op tijdens startdag

Net zoals heel wat jeugdbewegingen organiseerde ook KLJ Waregem een startdag. Die begon op zondag 25 september al in de voormiddag op een originele manier: Alle leden werden thuis opgehaald in een tractor met kar vol strobalen. "Na een picknick buiten aan het nieuwe lokaal in het Sint-Margarethapark in Nieuwenhove stonden kennismakingsspelletjes en de doop van de nieuwe leden en bestuursleden op het programma", vult Jullie Eggermont aan, "Frietjes sloten de dag af".

KLJ en Wimbo nemen hun nieuwe lokalen in gebruik

KLJ en Wimbo nemen hun nieuwe lokalen in gebruik

De nieuwe lokalen van jeugdbeweging KLJ Waregem en hun sportvereniging WIMBO zijn afgewerkt. De twee jeugdverenigingen bouwden een nieuw gebouw in het Sint-Margarethapark in Nieuwenhove, vlak naast de plek waar hun vroegere lokaal stond.

KLJ opent nieuwe thuishaven

Jeugdbeweging KLJ heeft een nieuw jeugdlokaal in het Sint-Margarethapark in Nieuwenhove bij Waregem officieel geopend. De nieuwbouw, opgetrokken door de firma Snoeck uit Zulte, vervangt een voetbalkantine. Die was vaak het doelwit van inbrekers en vandalen. Nu is het nieuwe jeugdlokaal echter veel beter beveiligd.

KLJ bouwt zelf nieuwe lokalen

KLJ bouwt zelf nieuwe lokalen

Een twintigtal handige jongeren van de jeugdbeweging KLJ Waregem zijn momenteel druk in de weer met de bouw van hun nieuwe lokalen. Dankzij die inspanningen kan de KLJ hun oud pand volgend jaar eindelijk omruilen voor een nieuwbouw.

KLJ Waregem organiseert Landjuweel

KLJ Waregem organiseert Landjuweel

KLJ Waregem mag het 24ste, tweejaarlijkse Landjuweel organiseren voor alle Vlaamse afdelingen. Het Landjuweel vindt dit weekend plaats.

KLJ viert 24e Landjuweel in Waregem

KLJ viert 24e Landjuweel in Waregem

Zondag vond in Waregem het 24e landjuweel plaats. De Katholieke Landelijke Jeugd vierde daarmee het tweejaarlijks hoogtepunt van haar sportwerking. Vendelen, wimpelen, piramidebouwen, dansen en touwtrekken zijn de vijf officiƫle klj-sporten. 1.200 klj'ers gaven het beste van zichzelf vanaf de vroege ochtend.

KLJ Waregem op kamp in Dranouter

KLJ Waregem op kamp in Dranouter

Op deze foto ziet u de leden van de KLJ Waregem. Zij zijn met een groep van 27 personen op kamp in Dranouter. Dit jaar draait hun zomerkamp rond het thema 'Een tomaat komt nooit alleen'